Top

De vier ViaTim Punt Voordelen

ViaTim Punt zijn is hartstikke leuk! Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen?

Je verdient wat extra geld

Meer contact met je buurtgenoten

Je maakt mensen uit jouw buurt blij

ViaTim Punten beperken de uitstoot van CO2

Wat doet een ViaTim Punt?

ViaTim Punten ontvangen pakketten voor hun wijk. Buurtgenoten kunnen pakketten bij het ViaTim Punt afhalen of het ViaTim Punt bezorgt het pakket op het gewenste moment thuis. Bij een ViaTim Punt kunnen ook pakketten verzonden en bestellingen geretourneerd worden. Voor al deze en toekomstige diensten ontvangt het ViaTim Punt natuurlijk een vergoeding.

Samenwerkingen
Sinds kort werken wij samen met de pakketbezorger DHL. ViaTim Punten kunnen nu dus ook pakketten via DHL ontvangen! Wij zijn constant op zoek naar nieuwe samenwerkingen, kansen en diensten. Dit betekent dat een ViaTim Punt in de toekomst pakketten zal ontvangen afkomstig van verschillende vervoerders en diensten kan uitvoeren voor meerdere samenwerkingspartners van ViaTim.

Hoe werkt het?

Pakketten ontvangen

Wij bezorgen pakketten voor jouw wijk op afgesproken tijden bij jou thuis. Via onze app laat jij weten het pakket ontvangen te hebben.

Retourneren / Verzenden

Als verbinder in je wijk kun je nog veel meer betekenen. Pakketten retourneren, verzenden en in de toekomst steeds meer andere diensten.

Contact met de ontvanger

De ontvanger kom het pakket tussen 17:00 en 21:00 uur bij jou afhalen of jij bezorgt het thuis op het gewenste moment.

Wat zijn de verdiensten?

Het zijn van een ViaTim Punt doe je om veel verschillende redenen. Geld is er daar natuurlijk eentje van. Hieronder zie je wat de verdiensten per pakket zijn. Ons doel is dat je een leuk zakcentje gaat bijverdienen.

Pakket wordt door consument afgehaald of verzonden

Verdiensten per pakket

0.25

Pakket wordt bezorgd of afgehaald bij de consument

Verdiensten per pakket

0.60

Hoe veel pakketten ga ik krijgen?

Het aantal pakketten dat je gaat krijgen is voor ons erg moeilijk te schatten. Het ligt aan de wijk waar je woont en de bekendheid van je ViaTim Punt. Hier op de pagina zie je een grafiek met onze voorspelling van het aantal pakketten per week per ViaTim Punt. De grafiek begint vanaf de week dat je start. In het roze zie je de lijn van pakketten in een wijk waar weinig besteld wordt en in het grijs waar er veel online wordt geshopt. In een wijk met weinig pakketten ontvang je na 23 weken dus 35 pakketjes per week en in een wijk met veel pakketjes 75.

Wat verwachten wij van een ViaTim Punt?

Heeft een representatieve persoonlijkheid

Spreekt en schrijft goed Nederlands

Beschikt over een moderne smartphone

Is minimaal maandag t/m vrijdag tussen 16:00 uur en 21:00 uur beschikbaar

Woont op de begane grond

Is sociaal en zoekt naar verbinding in de wijk

Vul het onderstaande formulier in en check of jij een ViaTim Punt kan worden!